Доручак

Доручак који ће Вас оборити с ногу. Све оно што се вековима налазило на столу домаћина.

 
Ручак

Квалитетно и увек свеже, припремано на традиционалан начин и са много љубави.

 
Десерт

Посластице које су наше баке спремале и којима се и данас радујемо и уживамо у њима.

 
Вино

Широка лепеза вина како домаћих тако и страних

ИЗДВАЈАМО

Дедини Специјалитети

На нашем јеловнику ћете пронаћи богат избор аутентичних гурманских деликатеса, спремних да задовоље сваки укус и пруже вам несвакидашње искуство.

Контактирајте нас

Приватне прославе и догађаји

За понуду и више информација позовите 069/203-0000
Код деда ставре Печењара

О Нама

“Код деда Ставре” није само обичана печењара, то је печењара са вековном традицијом која траје још из времена Карађорђа.Након више од 200 година решили смо да пробудимо успомену на деда Ставру и његову брвнару и да Вам на модеран начин, али у духу традиције, пренесемо право значење “Код деда Ставре”.

 

Искуства

Шта кажу наши гости

"Када уђете и видите колико је ово место, одмах ћете знати зашто је толико популарно. Ресторан КОД ДЕДА СТАВРЕ се може похвалити очувањем културе, како са становишта хране, тако и мини музејом попут галерије на другом спрату. Храна је невероватна, са професионалним особљем, прелепим ентеријером и одличном атмосфером. Ако сте у Београду, не пропустите овај драгуљ.."

Александар
Код Деда Ставре

"Ресторан познат по прсећем и јагњећем печењу!Међутим и остала јела су баш укусна. Похвала за организацију и брзину изношења хране. Марина која нас је услуживала је фантастична, брза, предусретљива, и веома пријатна. Топла препорука."

Софија
Код Деда Ставре

"Најбоља храна коју сам јео у зивоту!Све је перфектно, услуга и амбијент али храна је врх. Препорука "јаретина испод саца у млеку" топи се у устима."

Милош
Код Деда Ставре

"Изврсни амбијент ,са љубазним особљем и меастралном храном.Обавезно обићи овај дивни ресторан.За децу имате споља велику играоницу"

Мариа
Код Деда Ставре

"Сјајан амбијент.Љубазно особље за све похвале.А храна изврсна, укусна, домаћа, све спремано види се. Од сада само овде у Београду на печење."

Огњен
Код Деда Ставре
Резервишите

    sr_RS