Наши Корени

Историја и условљеност Које Дефинишу Наш Ресторан

- код деда ставре ресторан -

Ново поглавље

Nastavljamo tradiciju “Pečenjare Kod deda Stavre”, ali ovoga puta u srcu A bloka, u modernom okruženju koje odražava duh vremena, stvaramo prostor koji nosi isto ime koje je krasilo staru brvnaru – “Kod deda Stavre”.
Drvo i cigla, dva prirodna materijala koja su nekada bila deo deda Stavrine brvnare, sada su temelj našeg enterijera. Toplina drveta se meša sa čvrstinom cigle, stvarajući atmosferu koja poziva na sigurnost, udobnost i gostoljubivost.
Ovde, u restoranu “Kod deda Stavre”, svako jelo nosi sa sobom sećanje na prošlost i tradiciju. Naša moderna kuhinja donosi vam ukuse i mirise koji će probuditi sećanja na stara vremena, ali sa svežim pristupom koji je duh današnjice.

Dok uživate u jelima koja su inspirisana istoimenom pečenjarom, pozivamo vas da budete deo nove priče koja se piše. Nastavljamo tradiciju u modernom stilu, čuvajući duh deda Stavre i njegove brvnare, ali prilagođavajući se novim vremenima i ukusima.
Dobrodošli u restoran “Kod deda Stavre” – gde se tradicija susreće sa modernim, a svaki zalogaj je novo poglavlje u istoriji.
Dođite da zajedno nastavimo tradiciju i pišemo istoriju deda Stavrine brvnare.

Послови

Желите да радите са нама?

sr_RS