Започните дан као краљ уз наш ексклузиван доручак. Наши врхунски састојци и пажљиво припремљена јела ће вас одушевити.
Испробајте нашу разноврсну понуду ручкова, која обухвата традиционалне рецепте са савременим додацима за унапређени ужитак.
Откријте нове димензије слатког уживања са нашим иновативним десертима који се одликују унакрсном комбинацијом укуса и текстура.
Откријте богатство арома и укуса у нашој изборној колекцији вина, која обухвата квалитетна вина из различитих региона и сорти.
Дедини Специјалитети
На нашем јеловнику ћете пронаћи богат избор аутентичних гурманских деликатеса, спремних да задовоље сваки укус и пруже вам несвакидашње искуство.
-
Маринирана свежа свињска ребра1.750
Marinated fresh pork ribs -
Телећи одрезак без кости (1кг)8.200
Boneless veal rib eye steak -
Ставрин пушени филе2.100
Stavrin stuffed fillet -
Ребарца на кајмаку на дедин начин1.290
Grandpa’s ribs on clotted cream -
Јунећи образи у црвеном вину1.900
Beef cheeks in red wine
-
Прасеће печење (мин 500г)3950
Roasted pork (1kg)
-
Телећина са кромпиром (300г)2.800
Veal with potato cooked under the lid -
Јагњетина са кромпиром (300г)2.800
Lamb with potato cooked under the lid -
Буктије у млинима / поврћу (1кг)2.500
Pork Knuckle with “mlinci” or braised sauerkraut cooked under the lid
-
Бабина шљива480
Grandma’s plum -
Тофи карамела630
Toffee caramel -
Колач са маком630
Poppy seed cake -
Баклава490
“Baklava” -
Кремпита490
Cream pie -
Чоко мус510
Choco mousse
О Нама
Настављамо традицију “Печењаре Код деда Ставре”, али овога пута у срцу А блока, у модерном окружењу које одражава дух времена, стварамо простор који носи исто име које је красило стару брвнару – “Код деда Ставре”.
Дрво и цигла, два природна материјала која су некада била део деда Ставрине брвнаре, сада су темељ нашег ентеријера. Топлина дрвета се меша са чврстином цигле, стварајући атмосферу која позива на сигурност, удобност и гостољубивост.