Доручак

Започните дан као краљ уз наш ексклузиван доручак. Наши врхунски састојци и пажљиво припремљена јела ће вас одушевити.

 
Ручак

Испробајте нашу разноврсну понуду ручкова, која обухвата традиционалне рецепте са савременим додацима за унапређени ужитак.

 
Десерт

Откријте нове димензије слатког уживања са нашим иновативним десертима који се одликују унакрсном комбинацијом укуса и текстура.

 
Вино

Откријте богатство арома и укуса у нашој изборној колекцији вина, која обухвата квалитетна вина из различитих региона и сорти.

ИЗДВАЈАМО

Дедини Специјалитети

На нашем јеловнику ћете пронаћи богат избор аутентичних гурманских деликатеса, спремних да задовоље сваки укус и пруже вам несвакидашње искуство.

Код деда ставре ресторан

О Нама

Nastavljamo tradiciju “Pečenjare Kod deda Stavre”, ali ovoga puta u srcu A bloka, u modernom okruženju koje odražava duh vremena, stvaramo prostor koji nosi isto ime koje je krasilo staru brvnaru – “Kod deda Stavre”.
Drvo i cigla, dva prirodna materijala koja su nekada bila deo deda Stavrine brvnare, sada su temelj našeg enterijera. Toplina drveta se meša sa čvrstinom cigle, stvarajući atmosferu koja poziva na sigurnost, udobnost i gostoljubivost.

Искуства

Шта кажу наши гости

"Када уђете и видите колико је ово место, одмах ћете знати зашто је толико популарно. Ресторан КОД ДЕДА СТАВРЕ се може похвалити очувањем културе, како са становишта хране, тако и мини музејом попут галерије на другом спрату. Храна је невероватна, са професионалним особљем, прелепим ентеријером и одличном атмосфером. Ако сте у Београду, не пропустите овај драгуљ.."

Александар
Код Деда Ставре

"Ресторан познат по прсећем и јагњећем печењу!Међутим и остала јела су баш укусна. Похвала за организацију и брзину изношења хране. Марина која нас је услуживала је фантастична, брза, предусретљива, и веома пријатна. Топла препорука."

Софија
Код Деда Ставре

"Најбоља храна коју сам јео у зивоту!Све је перфектно, услуга и амбијент али храна је врх. Препорука "јаретина испод саца у млеку" топи се у устима."

Милош
Код Деда Ставре

"Изврсни амбијент ,са љубазним особљем и меастралном храном.Обавезно обићи овај дивни ресторан.За децу имате споља велику играоницу"

Мариа
Код Деда Ставре

"Сјајан амбијент.Љубазно особље за све похвале.А храна изврсна, укусна, домаћа, све спремано види се. Од сада само овде у Београду на печење."

Огњен
Код Деда Ставре
Резервишите

    sr_RS